Private Lease

Zie jij het wel zitten om een brommobiel te leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen je precies wat je mag verwachten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heb je nog wat twijfels wat betreft het leasen van een brommobiel? Dan geven wij je hier even alle voordelen van het leasen op een rijtje:

  • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand;
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen;
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk verzekering (UNIEK!);
  • Autobedrijf van Heumen blijft jouw vaste dealer en contactpersoon;
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!;
  • Je huidige brommobiel/auto kun je inruilen.

Hoe werkt dit precies?

Het leasen van een brommobiel in Wijchen is eigenlijk heel makkelijk. Het voordeel van het leasen is dat je niet het hele bedrag in één keer hoeft te betalen. Je kunt namelijk voor één vast bedrag per maand al een nieuwe brommobiel rijden. Je weet daardoor precies wat je maandelijks kwijt bent en je zal dus niet voor onaangename verassingen komen te staan. Zoals hierboven aangegeven zitten alle overige kosten namelijk al bij het vaste maandbedrag inbegrepen.

Verzekering en onderhoud

Wanneer je de brommobiel moet laten nakijken kun je even langs Autobedrijf van Heumen in Wijchen. Wij voeren op een vakkundige wijze onderhoud uit, zodat je er daarna weer zeker van bent dat je veilig de weg op kunt. De verzekering van de brommobiel zit al inbegrepen bij de vaste maandprijs, dus daar hoef je je verder geen zorgen over te maken. Autobedrijf van Heumen uit Wijchen helpt je ook verder op de momenten dat je schade hebt gereden.

Vragen over het leasen van de brommobiel?

Wil je meer weten over het leasen of heb je vragen over de mogelijkheden? Wij kunnen je daar meer over vertellen. Je mag daarom te allen tijde even contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen, maar een email sturen kan natuurlijk ook. Wij staan je in ieder geval zo spoedig mogelijk te woord. Voor een kennismaking mag je natuurlijk altijd bij ons langskomen. De koffie staat voor je klaar.

Contact gegevens

Autobedrijf van Heumen
Pieter Zeemanstraat 33
6603 AV Wijchen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.15 – 17.00 uur (werkplaats 12.15 – 13.00 uur gesloten)
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur (geen werkplaats)
Zondag gesloten

T 024 64 528 28
www.autovanheumen.nl
info@vanheumentijsseclaase.nl