Ligier en Microcar

Wij zijn de officiële Ligier en Microcar dealer voor de regio. Door onze ruime ervaring bent u gegarandeerd van een persoonlijk advies op maat.

Een brommobiel is een 2-persoonsauto die uitkomst biedt als u zonder B rijbewijs de weg op wilt. Maar ook voor wie milieubewust en voordelig wilt rijden, is een brommobiel aantrekkelijk door het zeer zuinige brandstofverbruik. Wat een brommobiel ook populair maakt als tweede vervoersmiddel, is dat er geen wegenbelasting op een brommobiel rust.

Voor alle nieuwe en gebruikte brommobielen klik op ‘nieuw en occasions

Voor wie?

Voor het besturen van een brommobiel dient u minimaal in het bezit te zijn van een AM rijbewijs. Het AM rijbewijs is een sterk vereenvoudigd bromfietsrijbewijs. Daarnaast mag de bestuurder vanaf 16 jaar al zelfstandig rijden in een brommobiel. Dit biedt een oplossing voor de jongeren die een veiligere en comfortabelere oplossing voor een scooter willen. Ook bieden wij de mogelijkheid om rijlessen te volgen in onze brommobiel.

Wordt uw B rijbewijs niet meer verlengd? Dan kunt u zeer eenvoudig bij uw plaatselijke gemeentehuis uw huidige B rijbewijs zonder gezondheidsverklaring of testen laten omzetten naar een AM rijbewijs. Dus wordt u B rijbewijs niet meer verlengd, dan behoudt u het AM rijbewijs. Hiermee kunt u in een brommobiel rijden!

Door de zeer eenvoudige bediening is een brommobiel ook uitermate geschikt voor de oudere generatie. Een brommobiel is onder andere altijd een automaat en heeft de mogelijkheid tot achteruitrij camera.

Comfort

Brommobielen van de merken Ligier en Microcar zijn zeer rijk uitgeruste vervoersmiddelen. Basis kenmerk van een brommobiel is de standaard automaat en de ruime kofferbak. Hiermee passen grote boodschappen, een rollator of een rolstoel feilloos in een Ligier of Microcar. Daarnaast zijn er een tal van opties die de brommobiel nog comfortabeler en leuker maken. Denk hierbij aan airco, stuurbekrachtiging, bluetooth systeem, achteruitrij camera, groot boordcomputer en led verlichting.

Contact gegevens

Autobedrijf van Heumen
Pieter Zeemanstraat 33
6603 AV Wijchen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.15 – 17.00 uur (werkplaats 12.15 – 13.00 uur gesloten)
Zaterdag 10.00 - 14.30 uur (geen werkplaats)
Zondag gesloten

T 024 64 528 28
www.autovanheumen.nl
info@autovanheumen.nl